Powered By Blogger

torsdag 9 juli 2015

Det nya lyxfartyget MSC Meraviglia är nu bokningsbart - sätts i trafik 2017
Nu öppnar MSC Cruises upp för bokningar av kommande fartyget MSC Meraviglia som har premiär i Medelhavet i juni 2017.  
Fartyget får helt nya hyttkategorier så som duplexsviter med två våningar och egen jacuzzi på balkongen, samt specialdesignade familjehytter med möjlighet till upp till tre anslutande hytter för den stora familjen. Tekniska innovationer och smarta lösningar kommer göra det möjligt för gästerna att interagera med fartyget genom till exempel mobilen eller nyckelkortet.
Med hjälp av mobilen kan man komma in i hytten, planera sina aktiviteter och utflykter och bäst av allt hitta vänner och familj när alla vill göra olika saker ombord.
MSC Meraviglia kommer att ha plats för 5 700 gäster och blir därmed det största fartyget i MSC Cruises flotta. Nöjesområdena ombord utökas med bland annat ett promenaddäck över tre våningar med butiker, barer och restauranger, en nöjespark med anslutande vattenland och ett utökat MSC Yacht Club. Den matintresserade kan besöka världsomnämnda matkedjan Eatalys restaurang ombord och njuta av den finaste Italienska maten och vinet.
MSC Meraviglia är det första fartyget att lanseras i MSC Cruises omfattande plan att fördubbla kapaciteten med upp till sju nya fartyg till 2022. Fartyget kommer att kryssa i västra Medelhavet från och med juni 2017 med hemmahamnarna Genua, Marseille och Barcelona.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar