Powered By Blogger

söndag 1 april 2018

Alla partier i Uddevalla helt överens - Stadshuset flyttar till Kungstorget - beslut i hemligt och sent möte i Uddevalla kommunfullmäktige


Efter långa och sega förhandlingar har samtliga politiska partier i Uddevalla kommit överens - Stadshuset flyttar till Kungstorget.

Det har funnits många idéer var Stadshuset bör ligga, men äntligen har alltså samtliga partier kommit fram till ett 100%-igt enigt beslut. Och så här i Påsktider gör man den omvända resan - man flyttar och flyger från Blåkulla och närmar sig folket och placerar Stadshuset mitt i centrum - vid Kungstorget.

Enligt osäkra och opålitliga, men bekräftade uppgifter, var det vid ett sent och hemligt möte i Uddevalla kommunfullmäktige på Påskafton som denna unika uppgörelse kom till. Man bestämde sig för att för en pragmatisk politik och lägga alla gamla surdegar åt sidan.

Nu viskas det i korridorerna att även Badhusets placering också i samarbetets tecken är klar! Men där ska först protokollet justeras.

Dessutom beslutade man också att göra en gemensam utredning av Kulturhuset. Och enligt samma källor är ett beslut i den frågan att vänta under morgondagen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar